Meistä

Me Nerosteinissä uskomme, että kivi on paras materiaali keittiön työpöytätasoksi. Olkoon se sitten luonnonkivi, kvartsi vai keraaminen taso. Kivi on kestävä, kaunis ja käytännöllinen. Rehellisesti sanottuna kiven ainoa puute on sen kallis hinta – Kivitaso on kalliimpi kuin laminaattitaso. Meidän missio onkin tehdä kivitaso edullisemmaksi. Ilman, että laadusta tai käytännöllisyydestä pitää tinkiä. Miten sen teemme? Olemme tehokas, käytämme viimeisintä tekniikkaa ja myös suuruus tuo oman etunsa.


Meidän yritys

Nerostein on nuori yritys, aloitimme maaliskuussa 2015. Alku on ollut uskomattoman hyvä, tänään tuotamme työpöytätasoja yli 600'aan keittiöön viikossa ja olemme markkinajohtaja Pohjolassa. Pohjolan lisäksi olemme tukeva myös Isossa Britanniassa ja Ranskassa. Ja tietenkin Virossa, joka on meidän kotimarkkina. Meillä on omat mittaajat ja asentajat, jotta voimme varmistaa nopean ja laadukkaan täyspalvelun. Tehtaan 8000 neliömetrillä meillä on 23 CNC konetta, neljä vesileikkuria ja viisi reunakiillotuskonetta. Tehtaamme on ympäristöystävällinen, esimerkiksi vettä kierrätetään puhdistamalla omassa puhdistuslaitoksessa. Kaikki tuotannosta jäävät hukkapalat jatkokäsittelee sertifioidut alihankkijat.
Nerosteinin suurimat asiakkaat ovat IKEA, Epoq (Gigantti) ja Novart.


Meidän henkilöstö

Yhteensä meitä on 310, joista 150 on tuotannossa, 60 konttorissa ja 100 asennuksessa. Yrityksen omistaa Indrek Vallaste (CEO), Teuvo Sarena (CFO) ja Aire Aeg (CSO).


Meidän materiaalit

Nerosteinin käyttämät materiaalit jakautuvat: kvartsi 60%, graniitti ja marmori 10% ja keraamiset materiaalit 30%. Näistä keraamilliset tasot on vahvassa nousussa. Luonnonkivi-valikoimaan on valittu suosituimmat värit ympäri maailmaa. Kvartsivalikoimassamme on niin Premium brändejä kuten Silestone ja Ceasarstone, kuin myös edullisempia kuten Technistone. Kaikki nämä brändit valmistetaan Italialaisen Bretonin tekniikalla, mikä takaa parhaan laadun. Keramiikkavalikoimassa on niin markkinoilla parhaiten tunnettu espanjalainen Dekton, kuin edullinen vaihtoehto Italian keraamisten tasojen markkinajohtajalta Marazzi'lta.
  
Nerosteinilla on ISO 9001, ISO 14001 ja ISO 28000 sertifikaatti.
   
Tässä linkki meitä esittelevään videoon Nerostein video