Nuovo Corso Marmo Antico

varastossa

Nuovo Corso Marmo Antico työtaso

Kivitasot keittiöön ja kylpyhuoneeseen.

More details

 • 3200x1600 mm
 • 12 mm
 • 20 mm
 • 40 mm (liimattu reuna)
 • kiiltävä
 • matta

 • Nerosteinin keraamiset työtasot on valmistettu erityisesti vastaamaan keittiön korkeaaa vaatimustasoa. Tasot ovat kuumuudenkestäviä, tahriutumattomia ja naarmuuntumattomia. Ne valmistetaan sekoittamalla puhtaasta luonnonsavea ja mineraalivärejä, puristamalla levyksi ja uunissa kuumentamalla. Lopputulos on erittäin kovaa kulutusta kestävä matertiaali.
   
  Marmori, graniitti, betoni ja metalli on loputon inspiraatioiden lähde. Nerostein tarjoaa nyt uusia työpöytätasoratkaisuja, jotka ovat inspiroitu hienoimmista marmoreista, betonin kosketettasta luonteesta tai metallien mineraalien houkuttelevaisuudesta. Se  on uusi tuoteperhe, joka tarjoaa  12mm paksuja levyjä, jotka on tarkoitettu keittiöiden ja kylpyhuoneiden työtasoiksi, pöytien kansiksi ja huonekalujen tekemiseen. Tuotantoa värten rakensimme uuden tehtaan ja asensimme sinne uusimmat huipputekniset tuotantolinjat, joiden avulla niin matta kuin kiiltävä keramiikka saa vieläkin kestävämmän ja tahriutumattomamman lopputuloksen.
  Tuotteita voi käytön jälkeen kierrättää, mikä vähentää niiden vaikutusta ympäristölle. Se sopii myös ulkokäyttöön, auringonvalo siihen ei vaikuta. Mohsin asteikolla materiaalin kovuus on 8, mikä tekee siitä kovemman kuin graniitti tai kavartsi, jonka kovuus asteikolla on 7.

  Helppo hoitaa
  Meidän työpöytätasot pysyvät kauniina vuosia, ja niiden hoitaminen on helppoa. Lämmin vesi ja laimea pesuneste on kaikki mitä puhdistamiseen tarvitaan. Suosittelemme kuitenkin suosimaan kivile tarkoitettuja hooitoaineita, koska ne tekevät käytön vieläkin vaivattomammaksi. Keraamillista tasoa ei tarvitse eikä voi kyllästää. Veitset ja muut terävät esineet eivät työtasoa naarmuta, mutta voivat jättää metallisen jäljen, jonka puhdistaminen ottaa aikaa. Siksi suosittelemme käyttämään leikkuulautaa.

  Kuumankestävyys
  Keramiikka on hyvin kuumuutta ja kulutusta kestävä. Voit laskea kuuman pannun tai kattilan suoraan tason päälle.