Sahara Noir View larger

Sahara Noir

Tilausmateriaali. Toimitus tilauksesta varastoon 2-4.viikossa.

Sahara Noir työtaso

Kivitasot keittiöön ja kylpyhuoneeseen.

More details

 • 3240 x 1620 mm
 • 12 mm
 • 30 mm (liimattu reuna)
 • 40 mm (liimattu reuna)
 • kiiltävä
 • matta

 • Nerosteinin keraamiset työtasot on valmistettu erityisesti vastaamaan keittiön korkeaaa vaatimustasoa. Tasot ovat kuumuudenkestäviä, tahriutumattomia ja naarmuuntumattomia. Ne valmistetaan sekoittamalla puhtaasta luonnonsavea ja mineraalivärejä, puristamalla levyksi ja uunissa kuumentamalla. Lopputulos on erittäin kovaa kulutusta kestävä matertiaali.
  Marazzi yritys
  Marazzi on keramiikkateollisuuden tunnetuin brändi, sitä myydään yli 140 maassa. Se on tunnustettu laadukkaan keramiikan synonyymiksi, mitä symbolisoi paras Italialaistyyli niin sisustukseen kuin designiin.
  Marazzi design
  Ilman ihmistä ovat kodit, talot ja kaupungit väin tyhjää tilaa. Siitä tietoisena on Marazzi jo yli 80 vuotta kehittänyt ja valmistanut keraamisia tuotteita, joissa käytännöllisyys kohtaa kauneuden, innovatiivisuus täydentää perinteitä, ja tuotanto on muotoutunut vastaamaan ihmisen tarpeita. Marazzi huipputekniikka, korkea laatustandardi ja luotettavuus kohtaa tyylin, hyvä maku intohimon keramiikkaan, rakkaus kauneuden. Missä loppuu design, siellä alkavat tunteet.
  Marazzi tuote

  Marazzin jatkuva paneutuminen uusimpiin tyyleihin, sekä tuote- ja prosessiratkaisujen tutkimiseen ja kehittämiseen on auttanut sitä saavuttamaan teknologisen johtoaseman. Tänään Marazzilla on nykyaikaiset tuotantolinjat ja -tekniikka, samoin kymmenet patentit mahdollistavat tuottaa parhaita keraamisia tuotteita niin kotiin kuin yritysasiakkaille. Jo vuonna 1994 oli Marazzi yksi johtavista alan yrityksistä, ja saavutti ISO 9001 laatujärjestelmän sekä ISO 14001 ympäristöjohtamisjärjestelmän sertifikaatin.
  Kiitos energiakulutuksen optimoinnin, valvotun jätteidenkäsittelyn ja tuotantoveden kierrättämisen on Marazzi voinut muuttaa keraamillisten levyjen valmistamisen suljetuksi sykliksi, joka rajoittaa luonnovarojen käyttöä ja vähentää ympäristövaikutuksia.
  Marmori, graniitti, betoni ja metalli on loputon inspiraatioiden lähde. Nerostein tarjoaa nyt uusia työpöytätasoratkaisuja, jotka ovat inspiroitu hienoimmista marmoreista, betonin kosketettasta luonteesta tai metallien mineraalien houkuttelevaisuudesta. Se  on uusi tuoteperhe, joka tarjoaa  12mm paksuja levyjä, jotka on tarkoitettu keittiöiden ja kylpyhuoneiden työtasoiksi, pöytien kansiksi ja huonekalujen tekemiseen. Tuotantoa värten rakensimme uuden tehtaan ja asensimme sinne uusimmat huipputekniset tuotantolinjat, joiden avulla niin matta kuin kiiltävä keramiikka saa vieläkin kestävämmän ja tahriutumattomamman lopputuloksen.
  Tuotteita voi käytön jälkeen kierrättää, mikä vähentää niiden vaikutusta ympäristölle. Se sopii myös ulkokäyttöön, auringonvalo siihen ei vaikuta. Mohsin asteikolla materiaalin kovuus on 8, mikä tekee siitä kovemman kuin graniitti tai kavartsi, jonka kovuus asteikolla on 7.

  Helppo hoitaa
  Meidän työpöytätasot pysyvät kauniina vuosia, ja niiden hoitaminen on helppoa. Lämmin vesi ja laimea pesuneste on kaikki mitä puhdistamiseen tarvitaan. Suosittelemme kuitenkin suosimaan kivile tarkoitettuja hooitoaineita, koska ne tekevät käytön vieläkin vaivattomammaksi. Keraamillista tasoa ei tarvitse eikä voi kyllästää. Veitset ja muut terävät esineet eivät työtasoa naarmuta, mutta voivat jättää metallisen jäljen, jonka puhdistaminen ottaa aikaa. Siksi suosittelemme käyttämään leikkuulautaa.

  Kuumankestävyys
  Keramiikka on hyvin kuumuutta ja kulutusta kestävä. Voit laskea kuuman pannun tai kattilan suoraan tason päälle.