Breccia Imperiale

Tilausmateriaali. Toimitus tilauksesta varastoon 2-4.viikossa.

Breccia Imperiale työtaso

Kivitasot keittiöön ja kylpyhuoneeseen.

More details

 • Breccia Imperiale

  Kaivoksen sijainti: Brasilia

  Breccia Imperiale on brasilialainen kvartsiitti, jonka sävyt vaihtelevat pääasiassa lämpimin sävyin, mukaan lukien pinkit, kermanväriset, beiget ja kultaiset sävyt. Breccia Imperiale -kvartsiitti on kuvioitu, jossa näet erilaisia ​​kontrastisia viivoja ja pisteitä, jotka tekevät jokaisesta laatasta ainutlaatuisen. Tämä kivi sopii erinomaisesti erilaisiin sisustusprojekteihin, ja se on kestävyyden ja eleganssinsa ansiosta suosittu valinta keittiön ja kylpyhuoneen pinnoille sekä muihin sisustuselementteihin.

  Galleriassa näkyvät kuvat ovat suuntaa antavia. Jokaisella kvartsiittilohkolla on erilainen kuvio. Materiaalin taustan ja kuvion perusvärit ovat samat, mutta lohkosta riippuen materiaali eroaa sekä sävyltään että kuvioiltaan.

  Kvartsiitti on metamorfinen kivi, joka koostuu pääasiassa korkean lämmön ja paineen alaisena muodostuneesta kvartsista. Se tunnetaan äärimmäisestä lujuudestaan ​​ja kestävyydestään. Kvartsiitilla on marmorin suoninen ulkonäkö, mutta graniitti on luja, joten se on erittäin kaunis mutta käytännöllinen työtasovaihtoehto.

   

  Kvartsiitin ominaisuudet:

   

  - lämmönkestävä

  Kvartsiitti on lämmönkestävää, kestää yli 200 celsiusastetta. Kuuma rasva voi kuitenkin jättää tahroja työtasolle. Siksi, kun kattilat ja pannut otetaan suoraan liedeltä tai uunista, on suositeltavaa käyttää työtasolla lämpötyynyä.

  - likaa hylkivä

  Jos työtasolle todella ilmestyy tahroja (esim. kuuman rasvan tahrat), ne voidaan poistaa erityisellä kivitahranpoistoaineella

  - alhainen huokoisuus

  Pienen huokoisuutensa ansiosta se täyttää tiukimmatkin hygieniavaatimukset. Se sopii suoraan kosketukseen ruoan kanssa.

  - naarmunkestävä

  Tavallinen keittiöveitsi ei saa naarmuttaa kvartsiittityöpintaa. Veitsen tummumisen estämiseksi ja naarmuuntumisriskin minimoimiseksi suosittelemme leikkuulaudan käyttöä.

  - vahvuus Mohsin asteikolla 7/10

   

  Kuinka tilata työtasot?

   

  - jos työtasoista on piirustuksia tai mittoja,lähetä tarjouspyyntö:

  myynti@nerostein.fi