OnXOn Cleaning Stone View larger

OnXON-puhdistuskivi

varastossa

Yleispuhdistusaine kivityöpintojen ja muiden materiaalien puhdistamiseen.

300 g

More details

 • OnXOn Puhdistuskivi puhdistaa, kiillottaa ja suojaa. Vaikeat ja itsepintaiset tahrat sekä muu lika – kuten öljy, mustikka tai maali – häviävät silmänräpäyksessä. Puhdistettaville pinnoille jää likaa ja vettä hylkivä pinta. Lisäksi metallipintojen tummuminen hidastuu. Ei syövytä puhdistettavia pintoja. Hellävarainen iholle. Hajusteeton. Ei ärsytä hengitysteitä.

  Kodin puhdistuksessa: tiskipöydät ja -altaat, liedet, keraamiset liesitasot, grillit, marmori. ja graniittityötasot, kaakelit ja kaakeleiden saumat, suihkut, saunan lauteet ja lasiovet, tulisijat (tiili, vuolukivi, keramiikka) ja tulisijojen lasiluukut, vesikourut.

  Purkki on valmistettu kierrätysmuovista. Tuotannossa käytetään aurinkoenergiaa. Tuote on hiilineutraali. Vähäiset hiilidioksidipäästöt on kompensoitu.

  Ei sisällä säilöntä- tai väriaineita eikä hajusteita.

  TUOTE SOVELTUU PUHDISTUKSEEN

  graniitista, marmorista, kvartsista, keramiikasta valmistetut työpinnat;

  pesualtaat, uunit, liedet;

  kylpyhuoneen laatat, liitosvälit;

  suihkut, lasiovet, saunat;

  takat, takkalasit;

  ulkokalusteet, polkupyörät jne.

  KÄYTTÄÄ

  Hiero puhdistusainetta kostutetulla sienellä ja purista sientä, kunnes se vaahtoaa hyvin. Pese puhdistettava pinta vaahtoavalla sienellä ja huuhtele huolellisesti. Toista tarvittaessa. Jos pinta on erittäin herkkä tai huokoinen, kokeile sitä ensin huomaamattomassa paikassa. Voit käyttää erilaisia sieniä puhdistusaineen kanssa. Ei-karkeat sienet/liinat soveltuvat kivitason puhdistamiseen.

  Jätä purkki käytön jälkeen auki, kunnes puhdistusaine on kuivunut, ja sulje kansi.

  Pidä purkki kuivana.

  Valmistusmaa:  Unkari

  Ainesosat <5% saippua, <5% ionittomat pinta-aktiiviset aineet

  Valmistaja: EETTINEN LUKSUS OY