White Macaubas

Tilausmateriaali. Toimitus tilauksesta varastoon 2-4.viikossa.

White Macaubas työtaso

Kivitasot keittiöön ja kylpyhuoneeseen.

More details

 • White  Macaossa

  Kaivoksen sijainti: Brasilia

  White Macaubas on brasilialainen kvartsiitti, joka erottuu kirkkaasta ja elegantista ulkonäöstään. Tämän kiven hallitsevat värit ovat valkoinen tai kerma, joka voi olla hieman harmaa tai kullankeltainen varjostetut viivat tai kuviot. White Macaubas Quartzite tunnetaan herkästä ja kauniista ulkonäöstään, ja sitä käytetään usein sisustussuunnittelussa eri pinnoille, kuten työtasoille, lattialle ja muille koriste-elementeille sen kestävyyden ja esteettisen ulkonäön ansiosta.

  Galleriassa näkyvät kuvat ovat suuntaa antavia. Jokaisella kvartsiittilohkolla on erilainen kuvio. Materiaalin taustan ja kuvion perusvärit ovat samat, mutta lohkosta riippuen materiaali eroaa sekä sävyltään että kuvioiltaan.

  Kvartsiitti on metamorfinen kivi, joka koostuu pääasiassa korkean lämmön ja paineen alaisena muodostuneesta kvartsista. Se tunnetaan äärimmäisestä lujuudestaan ​​ja kestävyydestään. Kvartsiitilla on marmorin suoninen ulkonäkö, mutta graniitti on luja, joten se on erittäin kaunis mutta käytännöllinen työtasovaihtoehto.

   

  Kvartsiitin ominaisuudet:

   

  - lämmönkestävä

  Kvartsiitti on lämmönkestävää, kestää yli 200 celsiusastetta. Kuuma rasva voi kuitenkin jättää tahroja työtasolle. Siksi, kun kattilat ja pannut otetaan suoraan liedeltä tai uunista, on suositeltavaa käyttää työtasolla lämpötyynyä.

  - likaa hylkivä

  Jos työtasolle todella ilmestyy tahroja (esim. kuuman rasvan tahrat), ne voidaan poistaa erityisellä kivitahranpoistoaineella

  - alhainen huokoisuus

  Pienen huokoisuutensa ansiosta se täyttää tiukimmatkin hygieniavaatimukset. Se sopii suoraan kosketukseen ruoan kanssa.

  - naarmunkestävä

  Tavallinen keittiöveitsi ei saa naarmuttaa kvartsiittityöpintaa. Veitsen tummumisen estämiseksi ja naarmuuntumisriskin minimoimiseksi suosittelemme leikkuulaudan käyttöä.

  - vahvuus Mohsin asteikolla 7/10

   

  Kuinka tilata työtasot?

   

  - jos työtasoista on piirustuksia tai mittoja,lähetä tarjouspyyntö:

  myynti@nerostein.fi